首页 >> 学术论文 >> 工科论文 >> [Rhythm is perfect! Volg deze twee belangrijke punten]
[Rhythm is perfect! Volg deze twee belangrijke punten]
论文作者:同为论文网 论文来源:twlunwen.com 发布时间:2018-04-19 10:35:08

[Rhythm is perfect! Volg deze twee belangrijke punten]

Gewoon opnieuw uit te voeren nadat het, veel geleerd, nu we praten over de schijf eerst te geven, pieken in het begin van de handel vandaag, na sloeg een nieuw dieptepunt, en reverse de initiatie, disk van vandaag, kan worden gebruikt om de regenboog 's nachts te beschrijven. Beide hebben Changyang uit de software gehaald en chips zijn omhooggeschoten.

Dus dan hoe te lopen, sluw geloven, blijven aan te vallen, maar moeten aandacht besteden aan ritme, wat ritme is, herhaal het, ik wil niet te zeggen, er is een gezegde, dat we ons herinneren aan de lijn, en dat is de markt van dit jaar in tegenstelling tot vorig jaar, kiest rechts, uw inspanningen zal effectief zijn, de verkeerde keuze, hoeft u niet langer te worstelen met, dus je moet aandacht besteden aan het ritme. Vorig jaar was een gewichtsmarkt, dit jaar is de markt voor acht aandelen.

Let tijdens de aanval echter op twee belangrijke punten, één is de druk van de index en dat is de rotatie van hotspots op de schijf.

1, eerst praten over de druk exponent van, hoewel de raad van bestuur vandaag omhoog getrokken, maar toch kreeg een vals negatief, maar deze positie in ieder geval, dan wordt de terugname omgekeerd, alleen omgekeerd, en dat is lang overwinning, maar we kunnen niet te optimistisch, Let op de drukpunten en 3100 morgen 5 daags voortschrijdend gemiddelde, zolang deze druk langzaam te eten, ga dan naar de sterkere, de GEM het, vandaag getrokken uit Changyang, die des te sterker was, maar deze positie is een punt 1830-1860 De positie die vorige week niet kon worden aangevallen, is alleen om die te doorbreken, hij zal krachtiger zijn. Op elk moment, ongeacht de schijf zwak tot sterk, sterk tot zwak of proces, is er een verandering, we niet vasthouden aan een willekeurige richting, maar door dit transformatieproces, op korte termijn richting te verkrijgen, alleen te weten Op korte termijn kunnen de strategie en het ritme van de operatie worden uitgevoerd. Iedereen denkt.

2. Laten we het opnieuw hebben over hot rotation. In feite is er een punt, ik geloof dat we allemaal het gevoel hebben dat dit jaar, de leider van het moederbord, alleen vasthouden aan de makelaardij. De resterende kortetermijnaandelen worden gedomineerd door technologieaandelen en oververkochte producten en ze hebben goede rendementen behaald. Dit is de reden waarom ik herhaaldelijk tegen iedereen heb gezegd dat dit jaar en de markt van vorig jaar het tegenovergestelde zijn, omdat onze richting hetzelfde is. Vandaag de dag, de chip, de software is omhooggeschoten, maar de hedendaagse continuïteit van de schijf is echt niet sterk, kijk maar naar de Hainan plaat is heel duidelijk, dus we moeten ook aandacht besteden aan deze continuïteit en hotspot conversie. Software, de chip is vandaag sterk en morgen zal een betere continuïteit hebben, maar als er geen continuïteit is, kunnen we niet hard aanvallen, dus het is gemakkelijk om te eten. Moet beginnen met meer oversold technologie voorraden op basis van het schijfoppervlak. Om de operatie efficiënter en effectiever te maken. (Specifieke gebruikstips, morgen zal worden gevraagd in het VIP-gedeelte)

Vandaag is een zeer bevredigende dag. Hoewel de schijf op deze dagen onstabiel is, zijn we allemaal winstgevend. Vandaag is meer perfect.Onze chips en software-aandelen zijn allemaal op de dagelijkse limiet geopend, maar ze hebben allemaal Changyang uitgetrokken, wat zeker een volledige oogst is.

In het bijzonder duiken mensen 's morgens in paniek als ze schreeuwen om hun leven.De dove persoon geeft iedereen alleen een positieve mening dat het nodig is om de zon te sluiten en andere mensen verkopen, en de lasteraars laten je alleen kopen en kopen. . . In de middag is het effect al duidelijk. .

2018年04月19日
相关推荐

点击这里给我发消息 代写咨询QQ:3537602193

点击这里给我发消息 发表咨询QQ:3418612725


咨询电话:18120732807

查稿电话:18106982917


 1535201072158012.jpg 

扫码加微信