首页 >> 学术论文 >> 文科论文 >> I makroskopisk syn bør vi perfeksjonere vårt boliglånsregistreringssystem
I makroskopisk syn bør vi perfeksjonere vårt boliglånsregistreringssystem
论文作者:同为论文网 论文来源:twlunwen.com 发布时间:2018-02-09 15:15:55


Selv om eiendomsregistrering system for å forbedre landets lang vei å gå, men for å løse panthaver og kreditorer i form av boliglån registreringsrestriksjoner på grunn av årsaken separasjonsproblemer, forbedre eiendomsmegling boliglån registreringssystem er en grunnleggende måte.

Kinas eiendomsmegling pantegistrering generelt ikke gjennomføre en substantiell gjennomgang av hovedkrav kontrakt eller ikke å vurdere. Slik som den tidlige utviklingen av "urban eiendomsmegling sikkerhet tilnærming (revidert 2001)" i artikkel 32 i håndtaket boliglån registrering dokumenter som skal sendes inn, og det er ingen eksplisitt henvisning til rektor krav i konkurransegrunnlaget skal sendes inn, er siste ledd også Bare gir for innsending av "andre dokumenter som regnes som nødvendig av registreringsmyndigheten", så er hovedkravet om kontrakten tilhører de nødvendige dokumentene ikke spesifikt definert. I tillegg, Department of Homeland januar 2016 kunngjort de "Midlertidig forskrift om eiendomsmegling Registrering Rules" i artikkel 66 gir de nødvendige materialer hvis eiendomsmegling boliglån, kan du holde fast eiendom eierskap sertifikat av partene, boliglån kontrakten med de viktigste gjeldskontrakter , Søk om boliglånsregistrering sammen. Synlig i denne bestemmelsen, er gjennomgang av partene ikke obligatoriske informasjonskrav, hovedkravene i kontraktanmeldelsen er ikke klart materiell gjennomgang. Derfor eiendomsmegling boliglån registrering i relevante lover og forskrifter uaktsomhet av de viktigste gjeldskontrakter anmeldt, dette fenomenet førte til opprettelsen av panthaver og kreditorer identitet faseseparasjon.

Kinas eiendomsmegling boligregistrering system i emnet for anvendelse av visse restriksjoner. På grunn av de ulike områdene av fast eiendom boliglån søknad om registrering av de viktigste kravene er forskjellige, for eksempel er det noen lokale restriksjoner ikke er kvalifisert for boliglån registrering av fysiske personer, ikke-finansielle institusjoner i noen steder begrensninger gjelder for registrering. Autorisasjons misoppfatninger eiendom panthaver utvalg, et direkte resultat av boliglån blant annet fordi de ikke kan registreres ikke kan stille, et alvorlig hinder for gjennomføringen av finansielle transaksjoner, skade legitime interesser partene. Debitor og ikke-finansielle foretak, enkeltpersoner signere lånekontrakten, er det tvil om sikret kreditor trenger for boliglån-relaterte formaliteter, kan bare oppfylle kravene i finansinstitusjonen å håndtere panthaver for slike tilfeller bør etableres om registrering. I lys av de reelle problemene som eiendomsmegleregistreringssystemet i vårt land gir, hvis vi ønsker å løse problemet fundamentalt, trenger vi fortsatt å finne kilden.


2018年02月09日
相关推荐

点击这里给我发消息 代写咨询QQ:3537602193

点击这里给我发消息 发表咨询QQ:3418612725


咨询电话:18120732807

查稿电话:18106982917


 1535201072158012.jpg 

扫码加微信